PMU Wenkbrauwen

De beauty studio uit Enschede

Permanente make-up wenkbrauwen / ombre brows

Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen worden dun en rommelig – dit gebeurt al op een jong leeftijd. Ombre brows zijn dan een prachtige oplossing. Met behulp van semi-permanente make-up creëren we een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen (net als de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen).

Het blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar mooi. Als je er niks meer aan zou doen verdwijnt het uiteindelijk helemaal uit de huid. Voordelen van deze techniek: geen littekens, snelle genezing, natuurlijk ogende wenkbrauwen die niet verkleuren (alleen natuurlijke vervaging na verloopt van tijd). What you see is what you get!

Beauty Salon Anastasia Enschede

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Danielle Kappert
april 10, 2024

Heb pmu van lippen gedaan bij Anastasia, superlieve en vakkundige vrouw.in een nette salon, ze kijkt goed welke kleur het beste bij je past, en vraagt tijdens de behandeling vaak of het gaat.helemaal pijnloos is het niet, maargoed..dat weet je van te voren. Ben er superblij mee!

google
Noortje Huttenhuis
maart 25, 2024

Denkt met je mee, is op de hoogte van technieken van tegenwoordig en werkt secuur. Salon is steeds mooier geworden.

google
Anne Rohaan
maart 13, 2024

Super lieve, professionele dame! Anastasia werkt nauwkeurig en geeft je vertrouwen dat je in goede handen bent.

google
eline
februari 24, 2024

Super aardige meid! Mooi resultaat

google
Melanie Schaer
februari 13, 2024

Erg professionele meid! Weet wat ze doet, en is erg goed in haar werk. Voelde me gelijk om me gemak bij haar. Aanrader!

google
Ankaa
februari 7, 2024

Nice and pleasant service, thank you for beautiful eyelashes 😊

google
Jolanda Klok
oktober 20, 2023

Anastasia weet wat ze doet. Je wordt fijn ontvangen en was onder de indruk hoe kundig zij is. PMU wenkbrauwen werden mooi getekend waarna zij aan de slag is gegaan. Af en toe stopte zij even omdat ik last kreeg van mijn neus, de zenuwen in mijn wenkbrauwen veroorzaakte soms een nies. Het is een leuke en een gastvrije meid. Kortom, een aanrader!

google
Aniek Wienk
oktober 19, 2023

Erg blij met het resultaat!

google
Cynthia Nijenhuis
augustus 21, 2023

Super lieve vrouw,, fijne eerste kennismaking, goed advies en mooi resultaat ♡

google
Beau Konijn
augustus 14, 2023

Heel vriendelijk en professioneel. Super om mijn wenkbrauwen hier te laten doen. Met ook behoud van natuurlijke look.

Amazing, thank you

google
Inez Kats
juli 13, 2023

Cursus one by one wimperextensions gehad. Heel tevreden en met een mooi resultaat en goed geïnformeerd de salon verlaten! Echt een aanrader!

google
Mila Mila
juli 10, 2023

An excellent and dedicated professional. I am very happy with the result of my eyebrows. 🥰💖

google
agnes stooter
juli 6, 2023

Vriendelijke dame die goede kwaliteit levert en ondersteuning biedt tijdens de cursus

google
B Kokkeler
juni 28, 2023

Zeer vakkundig en heel plezierig om naar toe te gaan echt een aanrader

Super mooie make up en haar gekregen voor mijn fotoshoot vandaag! Helemaal happy mee.

google
Natalie Rutjes
maart 6, 2023

Voordat ik aan een fotoshoot begon eerst langs Anastasia geweest. Ze heeft mijn haar en make up perfect gedaan, en ik ben heel benieuwd naar de foto’s! Bedankt nogmaals😊

google
Christel Lupe
november 1, 2022

Hele vriendelijke dame! Superblij met het resultaat en luistert ook naar je eigen wensen. Zeker een aanrader! Dank je wel😊

Anastasia is erg professioneel. Ze overlegt alles duidelijk en denkt goed mee. Ze voert de behandelingen vakkundig uit en bespreekt vooraf duidelijk het mooist haalbare resultaat. Het resultaat is geweldig.

google
Oleprova
september 17, 2022

Anastasia is een professional met veel kennis over haar vak. Echt een aanrader!

Wat is semi-permanent make up?

Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Beauty studio Anastasia werkt met hoogwaardige pigmenten dus deze pigmenten kleuren nooit blauw or rood – dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen. De pigmenten worden aangebracht op de bovenste laag van de huid- de epidermis. Daarom is de verkleuring onmogelijk. Direct na de behandeling heb je al mooie wenkbrauwen. De kleur wordt daarna wel 30% lichter dan gelijk na de behandeling. Wil je ze toch wat donker houden? Dan kunnen wij het altijd tijdens een touch-up bijwerken. Een touch-up is binnen 2 maanden na de behandeling helemaal gratis en wordt sterk aangeraden. Tijdens een touch-up kunnen we namelijk je wenkbrauwen tot in perfectie bijwerken!

Doet het pijn?

Nee! Je voelt de naald tijdens de behandeling wel een beetje, maar de meeste mensen geven aan dat dat een licht prikkelend gevoel geeft dat nauwelijks tot geen pijn doet. We werken erg secuur en brengen heel subtiel de pigmenten aan. Er wordt slechts op de bovenste lagen van de huid gewerkt. De PMU wordt laag voor laag aangebracht zonder de huid te beschadigen en zonder dat het gaat bloeden.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt maximaal 2,5 uur, dit is inclusief advies voorafgaand aan de behandeling. Een eventuele nabehandeling/touch-up wordt na 4-6 weken uitgevoerd, deze duurt ca. 2 uur.

Hoelang blijft het zitten?

PMU van Beauty Studio Anastasia blijft 1,5 -2 jaar zitten. Na deze tijd vervaagt de PMU geleidelijk. Goed aangebrachte PMU kan niet langer blijven zitten omdat bij een goede PMU behandeling het pigment alleen in de bovenste lagen van de huid wordt aangebracht. Als het langer blijft zitten dan is de PMU te diep gezet en verkleuring onvermijdelijk. PMU blijft nooit mooi als het te diep is gezet. Zorg dus dat je naar een goede, gecertificeerde specialist gaat.

Hoelang duurt de genezing?

De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen niet nat worden!

Genezing van de lippen duurt ongeveer 4 dagen. Ook bij de lippen is het belangrijk dat deze niet nat worden. Ik adviseer dan ook gedurende 4 dagen zo veel mogelijk te drinken met een rietje. Op deze manier voorkom je dat je lippen nat worden – zo blijft het pigment beter en langer in de huid zitten.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinken en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatige zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloed verdunnende producten.

Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Bij Beauty Studio Anastasia begint een PMU-behandeling altijd met een persoonlijk advies, waarin de wensen van de klant worden besproken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. Voorafgaand aan de PMU behandeling wordt de vorm zorgvuldig getekend en de kleur besproken. Zo kom je niet voor verassingen te staan. We vragen je een  toestemmingsformulier in te vullen om zodat we alle medische informatie hebben die nodig zijn voordat de procedure van start kan gaan. Ook nemen we voor en na de behandeling een foto van je voor onze database – deze wordt alleen gebruikt voor onze eigen administratie en evaluatie. Wil je dit niet? Dan kun je dit uiteraard aangeven.

Waarom is er een nabehadeling / touch-up nodig?

Na de eerste behandeling heeft je huid eerst tijd nodig om te regenereren. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in je huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na je eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.

Wat zijn de voordelen van Ombre Brows

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens
  • Geen verkleuringen
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0
Behandelingen
Anastasia

Anastasia

Anastasia reageert binnen 1 uur

I will be back soon

Anastasia
Welkom bij Anastasia Beauty Studio!
Hoe kunnen wij u helpen?
Stuur een WhatsApp of bel ons
chat