Reviews

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google
Danielle Kappert
april 10, 2024

Heb pmu van lippen gedaan bij Anastasia, superlieve en vakkundige vrouw.in een nette salon, ze kijkt goed welke kleur het beste bij je past, en vraagt tijdens de behandeling vaak of het gaat.helemaal pijnloos is het niet, maargoed..dat weet je van te voren. Ben er superblij mee!

google
Noortje Huttenhuis
maart 25, 2024

Denkt met je mee, is op de hoogte van technieken van tegenwoordig en werkt secuur. Salon is steeds mooier geworden.

google
Anne Rohaan
maart 13, 2024

Super lieve, professionele dame! Anastasia werkt nauwkeurig en geeft je vertrouwen dat je in goede handen bent.

google
eline
februari 24, 2024

Super aardige meid! Mooi resultaat

google
leanne titsing
februari 21, 2024
google
Nicky Bonenkamp
februari 20, 2024
google
Melanie Schaer
februari 13, 2024

Erg professionele meid! Weet wat ze doet, en is erg goed in haar werk. Voelde me gelijk om me gemak bij haar. Aanrader!

google
Ankaa
februari 7, 2024

Nice and pleasant service, thank you for beautiful eyelashes 😊

google
Jolanda Klok
oktober 20, 2023

Anastasia weet wat ze doet. Je wordt fijn ontvangen en was onder de indruk hoe kundig zij is. PMU wenkbrauwen werden mooi getekend waarna zij aan de slag is gegaan. Af en toe stopte zij even omdat ik last kreeg van mijn neus, de zenuwen in mijn wenkbrauwen veroorzaakte soms een nies. Het is een leuke en een gastvrije meid. Kortom, een aanrader!

google
Aniek Wienk
oktober 19, 2023

Erg blij met het resultaat!

google
Cynthia Nijenhuis
augustus 21, 2023

Super lieve vrouw,, fijne eerste kennismaking, goed advies en mooi resultaat ♡

google
Prena Sterenberg
augustus 16, 2023
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0
Behandelingen
Anastasia

Anastasia

Anastasia reageert binnen 1 uur

I will be back soon

Anastasia
Welkom bij Anastasia Beauty Studio!
Hoe kunnen wij u helpen?
Stuur een WhatsApp of bel ons
chat