PMU wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen / ombre brows

Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen worden dun en rommelig - dit gebeurt al op een jong leeftijd. Ombre brows zijn dan een prachtige oplossing. Met behulp van semi-permanente make-up creëren we een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen (net als de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen).

Het blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar mooi. Als je er niks meer aan zou doen verdwijnt het uiteindelijk helemaal uit de huid. Voordelen van deze techniek: geen littekens, snelle genezing, natuurlijk ogende wenkbrauwen die niet verkleuren (alleen natuurlijke vervaging na verloopt van tijd). What you see is what you get!

Wat is semi-permanent make up?

Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Beauty studio Anastasia werkt met hoogwaardige pigmenten dus deze pigmenten kleuren nooit blauw or rood - dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen. De pigmenten worden aangebracht op de bovenste laag van de huid- de epidermis. Daarom is de verkleuring onmogelijk. Direct na de behandeling heb je al mooie wenkbrauwen. De kleur wordt daarna wel 30% lichter dan gelijk na de behandeling. Wil je ze toch wat donker houden? Dan kunnen wij het altijd tijdens een touch-up bijwerken. Een touch-up is binnen 2 maanden na de behandeling helemaal gratis en wordt sterk aangeraden. Tijdens een touch-up kunnen we namelijk je wenkbrauwen tot in perfectie bijwerken!

Doet het pijn?

Nee! Je voelt de naald tijdens de behandeling wel een beetje, maar de meeste mensen geven aan dat dat een licht prikkelend gevoel geeft dat nauwelijks tot geen pijn doet. We werken erg secuur en brengen heel subtiel de pigmenten aan. Er wordt slechts op de bovenste lagen van de huid gewerkt. De PMU wordt laag voor laag aangebracht zonder de huid te beschadigen en zonder dat het gaat bloeden.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt maximaal 2,5 uur, dit is inclusief advies voorafgaand aan de behandeling. Een eventuele nabehandeling/touch-up wordt na 4-6 weken uitgevoerd, deze duurt ca. 2 uur.

Hoe lang blijft het zitten?

PMU van Beauty Studio Anastasia blijft 1,5 -2 jaar zitten. Na deze tijd vervaagt de PMU geleidelijk. Goed aangebrachte PMU kan niet langer blijven zitten omdat bij een goede PMU behandeling het pigment alleen in de bovenste lagen van de huid wordt aangebracht. Als het langer blijft zitten dan is de PMU te diep gezet en verkleuring onvermijdelijk. PMU blijft nooit mooi als het te diep is gezet. Zorg dus dat je naar een goede, gecertificeerde specialist gaat.

Hoe lang duurt de genezing?

De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen niet nat worden!

Genezing van de lippen duurt ongeveer 4 dagen. Ook bij de lippen is het belangrijk dat deze niet nat worden. Ik adviseer dan ook gedurende 4 dagen zo veel mogelijk te drinken met een rietje. Op deze manier voorkom je dat je lippen nat worden – zo blijft het pigment beter en langer in de huid zitten.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinken en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatige zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloed verdunnende producten.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Bij Beauty Studio Anastasia begint een PMU-behandeling altijd met een persoonlijk advies, waarin de wensen van de klant worden besproken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. Voorafgaand aan de PMU behandeling wordt de vorm zorgvuldig getekend en de kleur besproken. Zo kom je niet voor verassingen te staan. We vragen je een  toestemmingsformulier in te vullen om zodat we alle medische informatie hebben die nodig zijn voordat de procedure van start kan gaan. Ook nemen we voor en na de behandeling een foto van je voor onze database – deze wordt alleen gebruikt voor onze eigen administratie en evaluatie. Wil je dit niet? Dan kun je dit uiteraard aangeven.

Waarom is er een nabehandeling / touch-up nodig?

Na de eerste behandeling heeft je huid eerst tijd nodig om te regenereren. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in je huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na je eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.

Voordelen van Ombre Brows

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens
  • Geen verkleuringen
48247684 (1)
48247685
Данилова Ольга
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Климова Татьяна
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Климова Татьяна
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Климова Татьяна
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
De expert in beauty behandelingen.
LogoA
Online afspraak maken
это поле обязательно для заполнения
Naam:*
это поле обязательно для заполнения
Mobiel:*
это поле обязательно для заполнения
E-mail:*
это поле обязательно для заполнения
Opmerkingen:*
это поле обязательно для заполнения
Галочка*
Спасибо! Форма отправлена