Adres:

Mekkelholtsweg 111,
7523 DD Enschede

Anastasia Beauty Studio Enschede - Permanente make-up

Mekkelholtsweg 111,
7523 DD Enschede

Over Anastasia

Over Anastasia

“Ik ben Anastasia. Sinds kort heb ik mijn droom verwezenlijkt; het openen van een eigen Beauty studio! Wow, ik ben hier zo trots op en blij mee! 

Schoonheid is voor mij van jongs af aan al een passie geweest. Ik wil vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn en kunnen zijn. Ik wil hen zelfverzekerd laten voelen. Hen schoonheid laten ervaren, in welke fase van hun leven ze ook zijn. Of iemand nu 25 of 65 is, je wil er stralend uitzien, zonder vermoeide blik. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met hoe mooi ze eruit kunnen zien. Dat geeft echt een kick, voor hen en voor mij. Een mooi en verzorgd uiterlijk is je beste visitekaartje en laat je stralen van binnen én buiten. Ik geef iedere klant een eigen look die echt bij jou past Na een behandeling bij mijn salon voel je je mooier en zelfverzekerder. Klaar om te shinen!”

Ik mag mijzelf inmiddels make-up artist, brow-stylist en wimperstyliste noemen. Ik weet precies wat de huidige trendszijn en pas daarbij de nieuwste technieken toe. Ik heb diverse cursussen in Rusland gevolgd. Daar zijn veel technieken voor beauty behandelingen al veel verder ontwikkeld dan hier. Zo blijf ik mijzelf ontwikkelen in de nieuwste trends/behandelingen. Mijn wimper extensions zijn van de beste kwaliteit, ik importeer dit uit Rusland, en dat zie je echt.

Opleidingen

Al tijdens mijn studie CommerciëleEconomieop Saxion hogeschool wist ik dat ik een eigen beauty salon wilde opzetten. Ik heb de opleiding tot Make-up artist en Hairstylist gevolgd op het Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse workshops en cursussen afgerond op het gebied van beauty, brows en lashes. Ik volg regelmatig trainingen in mijn geboorteland Rusland, waar de beauty industrie en technieken vaak een stuk verder zijn ontwikkeld dan in Nederland. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste beauty trends en kan ik de nieuwste technieken toepassen.

Werkwijze

In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning voorop. Ik begin altijd met een uitgebreide intake. Op basis van je wensen stel ik een behandelplan op. Daarna kun je genieten van een heerlijke behandeling.Even rustig de tijd nemen voor jezelf en geen stress. En met het vertrouwen dat je in goede handen bent. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten. Ben je overgevoelig voor een bepaalde stof? Laat dit weten tijdens het plannen van de afspraak en tijdens de intake, dan houd ik daar rekening mee.

Contact

Heb je vragen over een behandeling, of wil je een afspraak maken? Ik adviseer je graag over welke behandeling past bij je. Wanneer ik met een behandeling bezig ben zal ik geen telefoon beantwoorden. Daarom verzoek ik je vriendelijk in dat geval mijn voicemail in te spreken of een berichtje te sturen, dan bel ik zodra het kan even terug. Je mag natuurlijk ook via het contactformulier een email zenden.

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

Super mooie make up en haar gekregen voor mijn fotoshoot vandaag! Helemaal happy mee.

Voordat ik aan een fotoshoot begon eerst langs Anastasia geweest. Ze heeft mijn haar en make up perfect gedaan, en ik ben heel benieuwd naar de foto’s! Bedankt nogmaals😊

google
Martijn Kempen
januari 10, 2023

Superblij met het resultaat van de Ombre brows!

Maak een afspraak

WhatsApp whatsapp